Informatie


Ons vakantiehuisje ligt op 3200 m2 eigen grond, omheind door dennenbomen, sparrenbomen, rododendrons en lariksen. Er is volop privacy rondom. Er zijn tuinstoelen, er staat een ligbed en er hangt een hangmat, waarin heerlijk geluierd kan worden. Voor de actieven onder ons: er is spelmateriaal voor actief vermaak. 

Vanuit het vakantiehuisje wandel je direct de mooie hei op. Er zijn veel wandel- en fietsroutes beschikbaar in het vakantiehuisje die beginnen en eindigen in Zeegse. De locatie van Zeegse is centraal tussen Zuidlaren en Vries. Fietsen kunnen worden gehuurd in Tynaarlo, Vries of Zuidlaren.

Met de auto is ons vakantiehuisje eenvoudig bereikbaar. De A28 verlaten bij Tynaarlo, vervolgens doorrijden in de richting Zuidlaren, direct na de spoorovergang rechtsaf naar Zeegse, linksaf op de brink. Zie ook, voor meer detail, de routebeschrijving .

De boodschappen halen wij uit Zuidlaren. maar Vries kan natuurlijk ook. Lekker uit eten gaan kan in Zeegse, en ook in de directe omgeving. Zwemmen kan in het natuurbad in Tynaarlo, maar ook overdekt in Zuidlaren.

Vanuit Zeegse is een bezoek aan Groningen, Assen of Emmen zeer aan te raden.

135477 bezoekers (282267 hits) sinds 11-12-2008