Home

Hartelijk welkom op de website van ons vakantiehuisje in Zeegse.

 

In Zeegse genieten wij - in alle seizoenen - enorm van de rust, de natuur, de privacy, het vele buiten zijn, het wandelen en fietsen, de houtkachel en de gezelligheid.  De mogelijkheden zijn veelzijdig, want Zeegse ligt in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa, en het vakantiehuisje is ruim, licht, knus en van alle gemakken voorzien.

 

Knabbel en Babbel komen langs!

Regelmatig krijgen we bezoek van twee eekhoorns, zeker wanneer de notenboom vol in bloei staat. Deze keer hebben ze zich in de tuin laten filmen. 

 


 

Nog geen winter, maar wel de eerste rijp op de bomen; en het Siepelveen bijna bevroren!
Reeds meerdere seizoenen op rij openen wij ons vakantiehuisje voor gasten. Vorige zomer is de gehele buitenkant geverfd, met dank aan Richard en Niels. Top!

Praktisch alles wat nodig is voor een prettig verblijf in het vakantiehuisje is aanwezig. Nu ook: WIFI!

Op deze website vindt u informatie over het vakantiehuisje, de verhuur, de omgeving en ook zijn er foto's te zien. Het vakantiehuisje is geschikt voor 4 personen. Maximaal één huisdier is toegestaan. Het huisje wordt regelmatig privé gebruikt. U vindt dus bij aankomst altijd koffie en thee! Wij wensen u veel lees- en kijkplezier en nodigen u uit om eventuele vragen te stellen via de mail. U krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord op de gestelde vragen

 Met vriendelijke groet, Anja de Jong en Gerard van der Kamp.

 

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 5 januari 201789595 bezoekers (185030 hits) sinds 11-12-2008