Home

Het seizoen 2016 was weer fijn, zeker ook met die mooie nazomer. En nu wacht ons ongetwijfeld een fijne herfst! Met veel vaste gasten. Fijn!

Hartelijk welkom op de website van ons vakantiehuisje in Zeegse.

In Zeegse genieten wij - in alle seizoenen - enorm van de rust, de natuur, de privacy, het vele buiten zijn, het wandelen en fietsen, de houtkachel en de gezelligheid.  De mogelijkheden zijn veelzijdig, want Zeegse ligt in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa, en het vakantiehuisje is ruim, licht, knus en van alle gemakken voorzien.

 

Knabbel en Babbel komen langs!

Regelmatig krijgen we bezoek van twee eekhoorns, zeker nu de notenboom vol in bloei staat. Deze keer hebben ze zich in de tuin laten filmen. 

 


 

Het is nog steeds zomer?!Nee hoor, nu komt echt de herfst er aan!
Reeds meerdere seizoenen op rij openen wij ons vakantiehuisje voor gasten. Vorige zomer is de gehele buitenkant geverfd, met dank aan Richard en Niels. Top!

Praktisch alles wat nodig is voor een prettig verblijf in het vakantiehuisje is aanwezig. Nu ook: WIFI!

Op deze website vindt u informatie over het vakantiehuisje, de verhuur, de omgeving en ook zijn er foto's te zien. Het vakantiehuisje is geschikt voor 4 personen. Maximaal één huisdier is toegestaan. Het huisje wordt regelmatig privé gebruikt. U vindt dus bij aankomst altijd koffie en thee! Wij wensen u veel lees- en kijkplezier en nodigen u uit om eventuele vragen te stellen via de mail. U krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord op de gestelde vragen

 Met vriendelijke groet, Anja de Jong en Gerard van der Kamp.

 

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 6 oktober 2016 

85920 bezoekers (176490 hits) sinds 11-12-2008